Eleanoreriksson

Här läser ni om mitt liv och mina tankar. Mitt stora inträsse är att rida. Hoppas du fortsätter läsa min blogg så får du en kaka :)

God morgon loveeerrrss!

Publicerad 2013-05-14 07:03:05 i

Hoppas ni mår bra, för de gör iallafall jag ;) Nu sitter jag och äter en te kaka :) världens godaste! Ska åka till skolan snart så de blir nog mer uppdatering senare.

Vad ska man göra en sån kväll som den här?

Publicerad 2013-05-13 19:33:40 i

När man är på landet hos sin pappa. Vad ska man göra? De finns ju inget! Jo en massa hästar överallt, men inte kan jag rida på dom nu! Och hunden är hos mamma... Äsch, kanske man ska ta på sig spring skorna och sätta på hög musik och springa lite? Var ju så himla länge sen sist! Aja, får se hur jag gör. Ha de gött!! <3

Kommer nog en video blogg senare! Puss!

Då far man iväg!

Publicerad 2013-05-13 18:34:59 i

Jahopp, då åker man till pappa nu då! Ska kännas skönt att få komma ut på landet igen. Va ju i stallet idag oxå, tyvärr han jag inte skriva så mycket men bjuder endån på en snygg bild på lilla Mike.. eller ja, på hans tunga :P Så underbar häst aså ;) och en ful bild på mig också... Haha

Choklad är min bästa vän!

Publicerad 2013-05-13 15:08:22 i

Fattar inte hur jag kan älska choklad så mycket? De är sjukt! En fredag kväll utan choklad är inte en fredag kväll, godis utan choklad är inte godis! Haha, men nu ska jag prata lite vettigt! Har nu beslutat mig för att endån åka till stallet, även om måndagen är min så kallade "lediga dag" haha, men de är typ den enda dagen jag inte åker till stallet, men nu har jag börjat göra de... Så får väll byta dag.. Haha. Blir mer uppdatering i stallet.

Nu kikar vi igång starten igen!

Publicerad 2013-05-13 14:12:43 i

Som ni kanske har märkt så har jag haft en blogg paus ett tag.. Men nu ska jag komma ihåg igen ;) Kan ju börja och berätta lite om dagen. Varit i skolan hela dagen, fast vi slutade ca en timme tidigare för vi skippade idrott, våran lärare va sjuk. Har varit en ganska så tung dag efter saker och ting som har hänt under tiden.... Men allt ordnar sig nog snart får man väl hoppas :)
På onsdag kommer de hända något rolig förstår ni! Men de får ni ta del av då så ni har något att längta efter! ;) Men nu ska jag ta och äta lite och sen för vi se vad man ska hitta på!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela